bureaustoelen

Robberechts Appellade

Robberechts Appellade

De Appellade van Robberechts is als accessoire toe te voegen aan alle Robberechts bureaus. Op de huidige kantoren en werkplekken wordt er steeds vaker gewerkt met een "empty desk policy", dat houdt in dat er geen "troep" op de bureaus mag liggen. De Appellade biedt hier de uitkomst! Alle kantoorartikelen die wél dagelijks gebruikt worden, maar niet zichtbaar hoeven te zijn voor iedereen heb je zo keurig opgeborgen en toch binnen handbereik.

Deze lade heeft een ruimtebesparende functie, omdat een ladeblok wat vaak onnodig veel ruimte inneemt overbodig wordt. De Appellade is optioneel verkrijgbaar met slot, zodat er ook waardevolle spullen in opgeborgen zouden kunnen worden.

De Appellade is verkrijgbaar in alle standaard Robberechts kleuren (namelijk: zwart, verschillende wittinten, verschillende grijstinten en verschillende houtkleuren).

Kenmerken Appellade

Over Robberechts

Robberechts kantoormeubilair en roldeurkasten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren van hoogwaardig, degelijk kantoormeubilair met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In de collectie van Robberechts zitten roldeurkasten, draaideurkasten, schuifkasten, kantoormeubellijnen, modulaire zitelementen, vergadermeubilair, directiemeubilair en bureaustoelen.