bureaustoelen

Robberechts Bridge

Robberechts Bridge

De Robberechts Bridge is een ladeblok met een unieke twist. De Bridge heeft zijn naam te danken aan zijn uiterlijk, de Bridge maakt namelijk een “brug” over een duo werkplek om zo beide werkplekken te voorzien van opbergruimte. Met het brugsysteem wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Al met al dus een perfecte combinatie tussen design, privacy, opbergen rondom een werkplek en het benutten van ruimte.

De Bridge kan toegepast worden op vele bureaus van Robberechts, waaronder bijvoorbeeld de Connex Bench.

De Bridge is gemaakt van panelen van melamine met een dikte van 18 mm, deze worden telkens afgewerkt met een topblad van 25 mm.

De rompen van de Bridge worden gecombineerd met een bepaalde binnenuitrusting. Ieder model bevat twee rompen en een bijbehorende top. Daarnaast is er een dubbele Bridge in de collectie, zo worden er vier werkplekken voorzien van opbergruimte, dan is er sprake van vier rompen met een bijbehorende top.

Verschillende opties voor de romp van Robberechts Bridge:

Over Robberechts

Robberechts staat bekend om zijn kantoormeubilair en roldeurkasten. Hoogwaardig en degelijk kantoormeubilair ontwerpen en fabriceren zijn de belangrijkste doelen van het werk. Ook staat Robberechts bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In de collectie van Robberechts zitten roldeurkasten, draaideurkasten, schuifkasten, kantoormeubellijnen, modulaire zitelementen, vergadermeubilair, directiemeubilair en bureaustoelen.