bureaustoelen

Robberechts Connex-P4O

Robberechts Connex P4O

De Connex P4O is lid van de Connex-familie. Het gaat hier om een bureau en/of vergadertafel welke verkrijgbaar is in een vaste hoogte van 75 cm en in een hoogte-instelbare versie van 62 tot 85 cm. De hoogte wordt ingesteld door middel van het comfortysteem of het zwengelsysteem. Voor het verstellen van de hoogte is er er keuze tussen twee systemen: het comfortsysteem en het zwengelsysteem. Bij het comfortsysteem is een drukknopsysteem welke werkt door middel van telescopische buizen. De hoogte van het bureau is af te lezen op de binnenpoot. Het tweede systeem werkt zoals de naam het al zegt met behulp van een zwengel. Deze is op te bergen onder het werkblad.

De P4O is voorzien van een verschuifbaar blad. Indien gewenst voor de vergadertafel kan het verschuifbare blad vastgezet worden. Als verschuifbaar bureau ligt het topblad op het frame. Het vertivale en horizontale buizenframe ligt in één vlak.

De bureaus van de Connex P4 collectie kunnen aan het einde van hun levenscyclus worden gedemonteerd om zo gemakkelijker te kunnen recyclen.

Andere modellen uit het Connex P4 programma zijn:

Kenmerken Robberechts Connex P4O

Optioneel