bureaustoelen

Robberechts Connex-P4Z

Robberechts Connex P4Z bureau

De Connex P4Z is lid van de Connex-familie. Het gaat hier om een bureau met een zwevend blad en strakke lijnen. De P4Z is en slank en modern bureau en is verkrijgbaar in vele afmetingen. Door zijn grote variatie aan afmetingen is de P4Z voor verschillende doeleinden te gebruiken. De traversen van het bureau zijn ver naar achteren geplaatst waardoor er veel vrije beenruimte is.

De Connex P4Z is verkrijgbaar in een vaste hoogte van 75 cm en in een hoogte-instelbare versie van 62 tot 85 cm. De hoogte wordt ingesteld door middel van het comfortysteem of het zwengelsysteem. Voor het verstellen van de hoogte is er er keuze tussen twee systemen: het comfortsysteem en het zwengelsysteem. Bij het comfortsysteem is een drukknopsysteem welke werkt door middel van telescopische buizen. De hoogte van het bureau is af te lezen op de binnenpoot. Het tweede systeem werkt zoals de naam het al zegt met behulp van een zwengel. Deze is op te bergen onder het werkblad.

De bureaus van de Connex P4 collectie kunnen aan het einde van hun levenscyclus worden gedemonteerd om zo gemakkelijker te kunnen recyclen.

Andere modellen uit het Connex P4 programma zijn:

Kenmerken Connex P4Z

Optioneel