bureaustoelen

Robberechts Cube Roldeurkast

Robberechts Cube Roldeurkast

De Robberechts Cube is een stalen roldeurkast/jaloeziedeurkast voorzien van kunststof lamellen. De Cube kast is standaard voorzien van systeem legborden. Bij deze kantoorkast kan een uitrekframe voor hangmappen worden besteld en eventueel met een anti kantel systeem/blokkeerinrichting. De kasten zijn leverbaar in zeer veel kleuren.

Er zijn veel kantoorkasten in de markt die uit losse onderdelen bestaan, de kastromp en deuren dienen dan eerst gemonteerd te worden. Robberechts Cube archiefkasten zijn gelaste kasten, deze archiefkasten worden gemonteerd aangeleverd en hebben hierdoor een stabiel sterk geheel. De systeem legborden en de uittrekframes worden los geleverd en moeten nog in de kast geplaatst worden. De jaloeziedeur kasten zijn uitgevoerd met justeervoetjes, dit zijn stelvoetjes aan de onderzijde van de kast welke bedoeld zijn om de kantoorkast waterpas te stellen ten opzichte van de vloer.

Robberechts kantoormeubelen heeft in zijn collectie een bijpassend ladeblok en een bureau werkplekopstelling. Zo zijn de kantoormeubelen allemaal in exact de zelfde kleur te verkrijgen.

De afmetingen waarin de Cube te bestellen is, vindt u in de afmetingenbrochure hiernaast.

Kenmerken Cube Roldeurkast

Over Robberechts

Robberechts kantoormeubilair en roldeurkasten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren van hoogwaardig, degelijk kantoormeubilair met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In de collectie van Robberechts zitten roldeurkasten, draaideurkasten, schuifkasten, kantoormeubellijnen, modulaire zitelementen, vergadermeubilair, directiemeubilair en bureaustoelen.