bureaustoelen

Robberechts Dossierkast

Robberechts Dossierkast

Ondanks dat er de afgelopen jaren veel veranderd is in de kantoorwereld, en men steeds meer aan het flexwerken is en het nieuwe werken vrijwel overal een begrip is, zullen sommige methodes van archivering hetzelfde blijven. De dossierkast is er hier één van, een onmisbaar item op een kantoor of werkplek.

De Dossierkast van Robberechts is een archiefkast met twee, die of vier lades boven elkaar. Alle lades zijn voorzien van een uitgediepte etikethouder, zodat u gemakkelijk de inhoud van de lade aan kunt geven op de voorzijde van de kast. De Dossierkast heeft een ingebouwd anti-kantelsysteem. Het anti-kantelsysteem zorgt ervoor dat u niet meer dan één lade tegelijk kan openen. Mocht het mogelijk zijn om meerdere lades tegelijkertijd te openen, zou de kant bestaan dat de kast naar voren kantelt. Alle lades worden geleverd met verstelbare ophanglatten voor mappen van 33, 37 of 39 cm. Iedere lade heeft een maximale capaciteit van 50 kg. De lades zijn volledig uitrekbaar en glijden op telescopische rolgleiders.

Voor de Robberechts Dossierkast zijn er verschillende opties mogelijk, er kan namelijk gekozen worden voor hangmappen, rechte scheidingen, toevoeging bovenblad, toevoeging veiligheidsstand.

De Dossierkast is leverbaar in verschillende kleuren.

De kast is afsluitbaar met een centrale vergrendeling door middel van een cilinderslot met twee plooisleutels, een plooisleutel heeft 2000 verschillende combinaties. Het slotnummer is gegraveerd in de sleutels en in het slot.

Kenmerken Robberechts Dossierkast

Over Robberechts

Robberecht is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardig kantoormeubilair en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Robberechts heeft verschillenden archiveringsproducten, modulaire zitelementen, vergadermeubiliair, directiemeubilair en bureaustoelen in het asortiment.