bureaustoelen

Robberechts Flexibele Trolley

Robberechts Flexible Trolley

Robberechts Flexibel Trolley, de naam zegt het al: het gaat hier om een flexibele trolleykast die gemakkelijk verplaatst kan worden. De Trolley heeft wielen welke aan de onderzijde bevestigd zitten, om deze gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Een onmisbaar product binnen een veelzijdige werkplek. De benodigdheden voor een spontaan overleg of een plotselinge vergadering kunnen zo gemakkelijk gepakt worden. Ook breng je op deze manier de nodige producten gemakkelijk naar de werkplaats van een collega om zo een kort overleg gemakkelijker te maken.

De afwerking van dit model is gedaan met een melamine topblad. De binneninrichting heeft een vaste indeling: het bovenste vak heeft een klapdeur welke naar boven open gaat. In het midden zit er één kleine lade en onderin de kast zit een diepe lade waar eventueel hangmappen in geplaatst zouden kunnen worden.

Over Robberechts

Robberechts staat bekend om zijn kantoormeubilair en roldeurkasten. Hoogwaardig en degelijk kantoormeubilair ontwerpen en fabriceren zijn de belangrijkste doelen van het werk. Ook staat Robberechts bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

In de collectie van Robberechts zitten roldeurkasten, draaideurkasten, schuifkasten, kantoormeubellijnen, modulaire zitelementen, vergadermeubilair, directiemeubilair en bureaustoelen.