bureaustoelen

Robberechts Morris-Bench

Robberechts Morris bench

De Robberechts Morris Bench is lid van een Morris-familie. Een gamma aan houten meubilair in zwart of wit melamine. Indien er gekozen wordt voor wit kunt u nog kiezen voor een houtlook kantenband in Ferrera eik naturel, of een volledig witte uitvoering.

De Morris bench heeft over beide werkplekken een volle wang. De poten hebben een metalen omkapping wat zorgt voor een strakke uitstraling. Naast de strakke uitstraling zorgt deze omkapping er ook voor dat de kabels onzichtbaar weggewerkt kunnen worden. De morris kan uitgebouwd worden, zodat er plaats geboden kan worden aan 2, 4 of 6 personen. Bij de opstelling voor 4 en/of 6 personen wordt er een teruggetrokken middenpoot met metalen omkapping toegevoegd.

Er zijn twee varianten van de Morris bench verkrijgbaar:

Over Robberechts

Robberechts staat bekend om zijn kantoormeubilair en roldeurkasten. Hoogwaardig en degelijk kantoormeubilair ontwerpen en fabriceren zijn de belangrijkste doelen van het werk. Ook staat Robberechts bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

In de collectie van Robberechts zitten roldeurkasten, draaideurkasten, schuifkasten, kantoormeubellijnen, modulaire zitelementen, vergadermeubilair, directiemeubilair en bureaustoelen.