bureaustoelen

Robberechts Morris-Bureau

Robberechts Morris bureau

De Robberechts Morris Bench is lid van een Morris-familie. Een gamma aan houten meubilair in zwart of wit melamine. Indien er gekozen wordt voor wit kunt u nog kiezen voor een houtlook kantenband in Ferrera eik naturel, of een volledig witte uitvoering.

De poten van de Morris hebben een omkapping voor een strakke uitstaling, hier kan de bedrading achter weggewerkt worden.

Naast het Morris bureau zijn er ook Morris bench werkplekken welke plaats bieden aan 2, 4 of 6 personen. Daarnaast heeft Morris ook nog een ladeblok in zijn familie. Het Morris ladeblok is verkrijgbaar in een versie met één kleine en één diepe lade of drie kleine lades.

Over Robberechts

Robberechts staat bekend om zijn kantoormeubilair en roldeurkasten. Hoogwaardig en degelijk kantoormeubilair ontwerpen en fabriceren zijn de belangrijkste doelen van het werk. Ook staat Robberechts bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

In de collectie van Robberechts zitten roldeurkasten, draaideurkasten, schuifkasten, kantoormeubellijnen, modulaire zitelementen, vergadermeubilair, directiemeubilair en bureaustoelen.