bureaustoelen

Robberechts Morris-Ladeblok

Robberechts Morris Ladeblok

Robberechts Morris Ladeblok, een ogen schijnend simpel ladeblok, echter is dit onderdeel van een geheel doordacht en nieuw gamma van houten meubelen. Naast het ladeblok van Morris zitten er ook bureaus en benchen in het Morris programma.

De Morris ladeblokken zijn uitermate geschikt tegen inbraak, dit model is namelijk voorzien van meerdere pantserladen, verdedigingselementen en een kwaliteitsslot. De sleutels zijn dubbelbaard, daarnaast zit er een geheimslot op met verschillende combinatiemogelijkheden. Naast deze voorzorgsmaatregelen zal het sluitingssysteem automatisch blokkeren wanneer er een poging tot braak wordt gedaan. Dit automatische sluitingssysteem wordt in gang gezet door middel van het spersysteem. Belangrijke documenten en/of materialen zijn dus zeker veilig in de Robberechts Morris.

Van de Morris zijn er twee verschillende types mogelijk, namelijk het type 36 met een kleine A6 lade met ingewerkte pennenlade en één diepe lade voor een hangklassement. Daarnaast is er type 333, met drie kleine lades en bovenin een ingewerkte pennenlade.

Robberechts Morris Ladeblok kenmerken:

Robberechts Morris Ladeblok opties:

Over Robberechts

Robberechts staat bekend om zijn kantoormeubilair en roldeurkasten. Hoogwaardig en degelijk kantoormeubilair ontwerpen en fabriceren zijn de belangrijkste doelen van het werk. Ook staat Robberechts bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

In de collectie van Robberechts zitten roldeurkasten, draaideurkasten, schuifkasten, kantoormeubellijnen, modulaire zitelementen, vergadermeubilair, directiemeubilair en bureaustoelen.