bureaustoelen

Robberechts System-H

Robberecht System H bureau

De System H is een lid van de System-familie. Het gaat hier om werkplekken waar flexibiliteit voorop staan. Elk werkblad is apart in hoogte verstelbaar van 62 tot 85 centimeter en de bench kan uitgerust worden met korte of lange wangpoten. In het midden zit een centrale organisatierail, waar accessoires zoals opzetwanden, lampen etc. gemonteerd zouden kunnen worden indien gewenst.

Bekabeling van de werkplekken kan gedaan worden via verschillende routes, namelijk via individueel scharnierende kabelgoten onder het werkblad, een centrale kabelgoot met scharnierende afdekkleppen of verticale bekabeling via de H-poten en wangpoot.

De bureaus van de System collectie kunnen aan het einde van hun levenscyclus worden gedemonteerd om zo gemakkelijker te kunnen recyclen.

Andere modellen uit het System programma zijn:

Kenmerken System H bureau

Optioneel:

Over Robberechts

Robberechts staat bekend om zijn kantoormeubilair en roldeurkasten. Hoogwaardig en degelijk kantoormeubilair ontwerpen en fabriceren zijn de belangrijkste doelen van het werk. Ook staat Robberechts bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

In de collectie van Robberechts zitten roldeurkasten, draaideurkasten, schuifkasten, kantoormeubellijnen, modulaire zitelementen, vergadermeubilair, directiemeubilair en bureaustoelen.