bureaustoelen

Robberechts System-HS3

Robberechts System HS3

De System HS3 is een lid van de System-familie. Het gaat hier om een van de nieuwe zit-sta bureaus uit de Robberechts collectie. Er komt steeds meer vraag naar zit-sta bureaus, steeds meer onderzoeken tonen aan dat bewegen een positief effect heeft op standaard “kantoorklachten” zoals RSI, nek- of rugklachten.

De System HS3 is verstelbaar tussen 65 en 130 cm, dit gaat door middel van een elektromotor waarbij keuze is uit twee verschillende bedieningspaneeltjes. De eerste werkt via toetsen en heeft geen geheugen. De tweede werkt ook via toetsen en heeft een geheugen.

Ook de HS3 is verkrijgbaar in bench versie met korte en lange wangpoot.

De bureaus van de System collectie kunnen aan het einde van hun levenscyclus worden gedemonteerd om zo gemakkelijker te kunnen recyclen.

Andere modellen uit het System programma zijn:

Kenmerken System HS3 zit-sta bureau

Optioneel:

Over Robberechts

Robberechts staat bekend om zijn kantoormeubilair en roldeurkasten. Hoogwaardig en degelijk kantoormeubilair ontwerpen en fabriceren zijn de belangrijkste doelen van het werk. Ook staat Robberechts bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

In de collectie van Robberechts zitten roldeurkasten, draaideurkasten, schuifkasten, kantoormeubellijnen, modulaire zitelementen, vergadermeubilair, directiemeubilair en bureaustoelen.