bureaustoelen

Robberechts System-TS3

Robberechts System TS3

De System TS3 is een lid van de System-familie. Het gaat hier om een van de nieuwe zit-sta bureaus uit de Robberechts collectie. Er komt steeds meer vraag naar zit-sta bureaus, steeds meer onderzoeken tonen aan dat bewegen een positief effect heeft op standaard “kantoorklachten” zoals RSI, nek- of rugklachten.

De System TS3 is verstelbaar tussen 65 en 130 cm, dit gaat door middel van een elektromotor waarbij keuze is uit twee verschillende bedieningspaneeltjes. De eerste werkt via toetsen en heeft geen geheugen. De tweede werkt ook via toetsen en heeft een geheugen.

Ook de TS3 is ook verkrijgbaar in H-poot: de System HS3.

De bureaus van de System collectie kunnen aan het einde van hun levenscyclus worden gedemonteerd om zo gemakkelijker te kunnen recyclen.

Andere modellen uit het System programma zijn:

Kenmerken System T zit-sta bureau

Voor de zit-sta bureaus is er een nieuwe glijlak ontwikkeld. Er is hier sprake van een lichtelijk kleurverschil ten opzichte van de standaard aluminiumkleur van Robberechts (AL). De nieuwe lak aluminium voor deze bureaus wordt aangegeven met code AS. Ook de extra opties zoals kabelgoot, rail, CPU-houder, afdekplaatjes en appellade zijn ook beschikbaar in deze nieuwe kleur.