bureaustoelen

Robberechts System-U

Robberechts System U

De System U is een lid van de System-familie. Het gaat hier om een benchbureau, deze is op vaste hoogte verkrijgbaar of geheel in hoogte verstelbaar. Het verstelbereik is tussen de 62 en de 85 cm. Het benchbureau heeft een centrale organisatierail, hierop kunnen accessoires toegevoegd worden zoals opzetwanden, lampen, brievenbakjes etc.. Deze rail voor de accessoires is uit te breiden tot horizontale kabelgoot. Hier zijn twee opties in, de eerste is een centrale kabelgoot die sectionaal opgedeeld is met scharnierende afdekkleppen. De tweede optie is een centrale kabelgoot met een verschuifbaar bovenblad. Indien er bepaalde accessoires toegevoegd worden, is het bovenblad niet meer verschuifbaar.

De bureaus van de System collectie kunnen aan het einde van hun levenscyclus worden gedemonteerd om zo gemakkelijker te kunnen recyclen.

Andere modellen uit het System programma zijn:

Kenmerken System T zit-sta bureau

Optioneel:

Over Robberechts

Robberechts staat bekend om zijn kantoormeubilair en roldeurkasten. Hoogwaardig en degelijk kantoormeubilair ontwerpen en fabriceren zijn de belangrijkste doelen van het werk. Ook staat Robberechts bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

In de collectie van Robberechts zitten roldeurkasten, draaideurkasten, schuifkasten, kantoormeubellijnen, modulaire zitelementen, vergadermeubilair, directiemeubilair en bureaustoelen.