bureaustoelen

Robberechts Twinn

Robberechts Twinn

Robberechts Twinn schuifdeurkasten bieden nieuwe mogelijkheden bij de spaceplanning voor uw archivering. De kasten kunnen in modules van 2 of 3 rompen geplaatst worden met de deuren in dezelfde richting of gespiegeld. In deze laatste variant zijn de naast elkaar liggende rompen respectievelijk aan de voor- en achterzijde toegankelijk.

De kasten zijn verkrijgbaar met volle metalen deuren of met geperforeerde metalen deuren voorzien van een akoestisch dempende mousse. Drie verschillende perforaties (rechthoekig, rond en vierkant) vormen het standaard programma. Op aanvraag zijn andere ponspatronen leverbaar.

De kasten kunnen op het einde van hun levenscyclus volledig gedemonteerd worden, waardoor de verschillende grondstoffen ter recyclage kunnen worden aangeboden.

Romp

De schuifdeurkasten bestaan uit 2 of 3 metalen rompen (breedte 80, 100 of 120 cm) , die op locatie tot één geheel gemonteerd worden. De kasten zijn toegankelijk aan ofwel één zijde, ofwel kunnen de rompen gespiegeld aan elkaar geplaatst worden, waardoor de ene romp langs de voorzijde en de andere romp langs de achterzijde toegankelijk is.

De rompen van de kast zijn monobloc gelaste constructies met verstevigde zijkanten en bodem. De plaatdikte van de kasten varieert van 1,2 tot 0,8 mm.

In de bodem van elke romp zijn 2 Omega-vormige profielen gelast (plaatdikte 1,2 mm), waarin 4 van binnenuit regelbare stelvoeten (d.m.v. inbussleutel) gemonteerd worden. De bodem van de kast is zodanig geconstrueerd zodat er steeds een vrije ruimte van 5 mm is tussen de sokkel en grond.

Aan de binnenzijde werd de bodem verhoogd, zodat er geen niveauverschil meer aanwezig is tussen de bodem en sokkel.

De regelvoeten hebben een bolle onderkant en zijn getefloniseerd waardoor de kasten goed verschuifbaar zijn.

In het dak van de kast is een rail voor hangklassement voorzien.

De rug van de kast is uit één opliggende metalen plaat en garandeert een mooie afwerking, waardoor de kast als scheidingswand kan dienen.

De binnenzijkanten van de kast zijn voorzien van perforaties voor het bevestigen van de binnenuitrusting. De accessoires kunnen in stappen van 20 mm verplaatst worden.

Deuren en slot

Elke deur is afzonderlijk afsluitbaar dmv een 2-punts-cilinderslot met 1 plooisleutel en 1 vaste sleutel. Het slotnummer is zowel gegraveerd in het slot als op beide plooisleutels. De beide slotpinnen bewegen in tegenovergestelde richting.

De geleiders worden voorgemonteerd op de kastrompen. De runners lopen op wielen aan de boven- en onderzijde. De onderste wielen zijn kogelgelagerd.

Voor de deuren bieden wij verschillende afwerkingsniveaus. U heeft de keuze tussen:

Optioneel is een softclosing beschikbaar die gemonteerd kan worden op de buitenste deuren (geen softclosing voor de middelste deur in de configuratie met 3 deuren).

Afwerking

Alle metalen onderdelen van de kast zijn voorzien van een epoxy poedercoating.

Rugpanelen in stof of in geperforeerd metaal opgevuld met een akoestisch dempende mousse, kunnen optioneel besteld worden. \De bovenzijde van de kast moet afgewerkt worden met een topblad in metaal of melamine.

Kenmerken Robberechts Twinn

Robberechts Twinn afmetingen

Attesten & normeringen:

Het Twinn programma is met succes getest door de TV op onderstaande normen mbt ergonomie, sterkte en duurzaamheid: